MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Petak, 06. 06. 2014.

Fotovijest: Dani otvorenih vrata u "Oazi"

Prezentacija 'Oazinih" aktivnostiPrezentacija 'Oazinih" aktivnosti

U četvrtak i petak, 5.i 6. VI. 2014. godine, Mirovna grupa Oaza i Projekt građanske demokratske inicijative (P.G.D.I.) iz Belog Manastira priključili su se manifestaciji pod nazivom Dani otvorenih vrata udruga (DOVU), koju već tradicionalno organizira Ured Vlade Republike Hrvatske za udruge.

Oba navedena dana vrata naših udruga bila su širom otvorena za sve zainteresirane sugrađane, koji su mogli dobiti promotivne materijale ili pak usmene informacije o radu naših udruga, o provedenim aktivnostima, programima i projektima, kao i besplatno koristiti kompjutere i pristupiti internetu, sve s ciljem našeg što transparentnijeg rada i približavanja javnosti. Naši sugrađani prepoznali su tu mogućnost, posjetili nas u većem broju, a mi smo se, kao dobri domaćini, trudili zadovoljiti njihovu znatiželju. No, kao i obično, i ovoga puta najtraženiji je bilo besplatan pristup internetu.

Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok