MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Četvrtak, 13. 03. 2014.

Predstavljanje natječajā za dodjelu financijskih podrški

U četvrtak, 13. III. 2014. godine, u prostorijama Gradske četvrti Gornji Grad u Osijeku održano je predstavljanje natječajā za dodjelu financijskih podrški. Predstavljanje je organizirala Zaklada Slagalica kao provedbeno tijelo Ministarstva socijalne politike i mladih i Ministarstva znanosti, obrazovanja i sporta za potrebe provedbe decentraliziranih natječaja. Predstavljačice su bile Branka Kaselj, upraviteljica Zaklade Slagalica, te Jelena-Gordana Zloić, stručna suradnica Zaklade.

Ovog puta poziv je upućen udrugama koje su programski usmjerene za rad s djecom i / ili mladima, koje promoviraju i razvijaju volonterstvo, kao i udrugama koje djeluju u području zaštite prava djece i podrške obitelji. Uime Mirovne grupe Oaza na predstavljanju je bio Neno Radić.

Potencijalni prijavitelji na natječaje, odnosno udruge, mogli su se upoznati s pravilima natječajā i natječajnom dokumentacijom kako bi bili spremniji za prijavu na sljedeće raspisane natječaje:

a) Natječaj za udruge koje djeluju u području smanjenja nasilja nad i među djecom i mladima (objavljen 14. II. 2014) za prioritetna područja:

- prevencija nasilja nad djecom i mladima – nadležno Ministarstvo socijalne politike i mladih;

- prevencija vršnjačkog nasilja među djecom i mladima – nadležno Ministarstvo znanosti, obrazovanja i sporta.

b) Natječaj za financiranje programa lokalnih volonterskih centara (objava u ožujku 2014);

c) Natječaj za projekte usmjerene podršci obitelji i promicanju i zaštiti prava djece (objava u ožujku 2014).

Predstavljanje natječajā održano je u suradnji s Volonterskim centrom Osijek (VCO), koji na području Osječko-baranjske županije provodi Program regionalnog razvoja civilnoga društva i lokalnih zajednica Šalter. Nikoleta Poljak upoznala je potencijalne prijavitelje s raznim oblicima razvojne podrške koju VCO pruža kroz Program Šalter.

Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok