MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Srijeda, 12. 03. 2014.

Belomanastirci, započnite graditi sebe i svoj grad!

Veliki planovi Savjeta mladihVeliki planovi Savjeta mladihU prošli petak (7. III. 2014) održana je 11. sjednica Savjeta mladih Grada Belog Manastira, kojoj su prisustvovali i novoizabrani pridruženi članovi te Zoran Kranjčec, zamjenik belomanastirskog gradonačelnika.

Predsjednik Savjeta Robert Kožić upoznao je pridružene članove s dosadašnjim radom Savjeta te s planom i programom rada za 2014. godinu. Riječi je bilo i o manifestaciji "Belomanastirsko ljeto mladih", za koju se ove godine priprema još veći broj kulturnih, zabavnih, sportskih, ali i edukacijskih sadržaja.

U planu je da se zajedno s Turističkom zajednicom Baranje podnese prijava na natječaj Ministarstva turizma za dodjelu sredstava toj manifestaciji, čime bi se povećao broj zabavnih aktivnosti, kojih u Belom Manastiru kronično nedostaje. Na sjednici se raspravljalo i o izradi loga Savjeta mladih pa je dogovoreno da će se raspisati natječaj za njegovu izradu u trajanju od mjesec dana, a najbolji rad bit će nagrađen. Za tekući mjesec planirano je i održavanje tribine o povijesti Belog Manastira.

Savjet mladih će, zajedno s Mirovnom grupom Oaza i Osnovnom školom "Dr. Franjo Tuđman", u Belom Manastiru obilježiti Dan planeta Zemlje uz ekološku akciju "Zelena čistka". Tim povodom u planu je i izrada kućica za ptice, koje bi se postavljale po cijelom gradu. Na taj će se način pokušati potaknuli mlade da shvate važnost očuvanja okoliša i prirodnih bogatstava.

Na kraju, članovi Savjeta pozivaju svoje građane, a posebno mlade, da se uključe u život zajednice i započnu graditi sebe i svoj grad.

Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok