MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Petak, 07. 02. 2014.

Druga sjednica Odbora za izradu monografije B. Manastira

Jadranka Sabljak, Ivan Doboš, Edo Jurić, Zoran Herman, Duško KostićJadranka Sabljak, Ivan Doboš, Edo Jurić, Zoran Herman, Duško KostićU petak, 7. II. 2014. godine, u Maloj vijećnici Grada Belog Manastira, s početkom u 10 sati, održana je druga sjednica Odbora za izradu monografije Grada Belog Manastira. Na sjednici su bili belomanastirski gradonačelnik Ivan Doboš, koji je i predsjednik Odbora, te članovi doc. dr. sc. Zlatko Đukić (Filozofski fakultet, Osijek), Edo Jurić (Centar za kulturu Grada Belog Manastira), Oskar Keller (predstavnik njemačke nacionalne manjine za Grad Beli Manastir), Jovan Nedić (Mirovna grupa Oaza), Jadranka Sabljak (predsjednica Gradskog vijeća Grada Belog Manastira), Sipos Zsivics Tünde (Savez mađarskih udruga) te Davorin Taslidžić, Zoran Herman i Duško Kostić (Zavod za baranjsku povjesnicu).

Zlatko Đukić, Davorin Taslidžić, Jovan Nedić, Sipos Zsivics Tünde, Oskar KellerZlatko Đukić, Davorin Taslidžić, Jovan Nedić, Sipos Zsivics Tünde, Oskar KellerNa sjednici je tajnik Odbora Davorin Taslidžić rekapitulirao koji su tekstovi dosad gotovi te koje su organizacije poslale podatke o svome postojanju i radu, a potom su članovi Odbora iznosi svoje prijedloge i mišljenja što bi – i kako – trebalo obraditi za buduću monografiju. Odlučeno je da se uputi poziv Belomanastircima i Baranjcima koji možda imaju fotografije, slike, crteže ili kakve druge materijale iz belomanastirske prošlosti da ih posude Odboru, koji će ih skenirati i odmah vratiti vlasnicima.

Do sljedeće sjednice trebalo bi skupiti sve planirane materijale i napisati sve potrebne tekstove, a onda bi mogla početi i završna obrada.

Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok