MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Utorak, 04. 02. 2014.

Likovno-kreativne radionice za žene utorkom

'Oazine' kreativke i njihovih ruku djelo'Oazine' kreativke i njihovih ruku djelo(Fotoalbum se može vidjeti ovdje)

Svakog utorka, u zajedničkom prostoru belomanastirskog Društvenog centra, održavaju se besplatne "Oazine" likovno-kreativne radionice za žene, koje vodi Ana Jeličić. U prvom mjesecu 2014. godine održane su tri takve radionice, uvijek u isto vrijeme: od 18 do 20 sati.

Evo što o radionicama kaže voditeljica Ana:

- Ni zima, ni obilan snijeg, ni led nisu spriječili naše korisnice da dođu na radionice pa je, kao i do sada, posjećenost zadovoljavajuća, u prosjeku je bilo 13 korisnica. Sve su one orne za rad i stjecanje novih vještina, kojih na našim radionicama ne manjka. Svaka radionica bila je priča za sebe, s određenom temom. Ovaj mjesec su se oslikavale platnene torbe te salvet-tehnikom ukrašavale kuhinjske daščice. Koliko smo bile uspješne u tome, možete vidjeti u našem fotoalbumu.

- Kako su se radionice održavale nakon božićno-novogodišnjih blagdana i praznika, na njima nije nedostajalo ni ukusnih slastica ili pak slanih delicija sa svinjokolja koje su tada bile aktualne. Sve u svemu, možemo reći da je prvi mjesec 2014. godine protekao uspješno.

Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok