MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Nedjelja, 15. 12. 2013.

Božićni sajam u Belom Manastiru (II)

'Oazin' štand na Božićnom sajmu'Oazin' štand na Božićnom sajmuU nedjelju, 15. XII. 2013. godine, na Trgu slobode u Belom Manastiru, a pod okriljem svjetlucavih lampica i uz zvuke prigodne glazbe, održan je drugi božićni sajam u okviru manifestacije "Advent u Baranji". Štandovi, među kojima je bio i štand Mirovne grupe Oaza, prepuni božićnih ukrasa, uz miris finih kolača i kuhanog vina, mamili su prolaznike, kojih ovoga puta nije nedostajalo.

Komešalo se tu i staro i mlado, čuo se smijeh razigrane dječice oko okićene jelke, prizor baš kao sa starih razglednica. Konačno je belomanastirski "korzo" živnuo – pa makar i na jedan dan. Ljudi su se družili i razgovarali pa se – kažu "Oazine" članice za štandom Ana, Dubravka, Magdalena i Sabina – i hladnoća manje osjećala, ublažilo ju je ugodno, toplo predblagdansko ozračje.

Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok