MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Utorak, 23. 07. 2013.

"Opelov" servis postao privremeni "Oazin" ured

Salon za prodaju automobila PSC-a OsijekSalon za prodaju automobila PSC-a OsijekUtorak je, 23. VII. 2013. godine. Nakon sastanka u Gradu Belom Manastiru i nakon obavljenih poslova u svome uredu u belomanastirskom Društvenom centru, "Oazina" direktorica i projekt-koordinatorica Vesna Nedić dotjerala je svoju "Opel Corsu" na redovito servisiranje u ovlašteni opel-servis PSC Osijek. Stigla je ranije od zakazanog vremena pa će u PSC-u, dok čeka na red i dok se servis ne uradi, biti oko dva sata. Kako će provesti to vrijeme? Laptop je tu, dobila je stol u ugodnom prostoru, omogućen joj je pristup internetu pa i PSC može privremeno postati "Oazin" ured.

Osoblje PSC-a više je nego ljubazno. Ne samo da su "Oazinoj" direktorici osigurali mjesto za rad i osvježenje, nego svaki čas pitaju treba li joj nešto. Vrijeme u organizacijama civilnoga društva postalo je dragocjeno, pogotovo za pisanje projekata na nove natječaje, kojih – začudo – ima i u ovim ljetnim vremenima. To je dokaz da se i u ministarstvima radi i da nisu svi na godišnjim odmorima.

Danas je mnogim ljudima važno da imaju pristup internetu kad su na poslovnim i drugim putovanjima. Oni koji mnogo putuju kažu da je to u Evropi normalno i da se internetu slobodno može pristupati na mnogim mjestima (u kafićima, restoranima, hotelima, javnim ustanovama, na kolodvorima...). Kod nas takva dobra praksa još nije toliko raširena, PSC Osijek ima svoju zaštićenu internetu-mrežu tako da se "Oazina" direktorica priključila pomoću svoga stika i iskoristila vrijeme čekanja da obavi potrebne poslove.

Pročitano 1406 puta
Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok