MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Petak, 09. 11. 2012.

Promocija knjige i u - Voćinu

Nikola Živković, Milenko Vasiljević i Igor PavkovićNikola Živković, Milenko Vasiljević i Igor PavkovićVeć smo na ovoj web-stranici pisali o osječkoj promociji knjige "Rječnik, govor i običaji voćinskog kraja koji nestaju" (397 stranica), čiji su autori Milenko VasiljevićČiko, pjesnik iz Osijeka, i Nikola Živković, profesor iz Belog Manastira, a doprinos njenom nastanku dala su još dvojica Baranjaca: Milan Dvornić iz Belog Manastira kao ilustrator i Pero Matić iz Darde kao recenzent i pisac pogovora. Zato će biti dovoljno zabilježiti da je u petak, 9. XI. 2012. godine, u večernjim satima promocija održana i u lijepoj i publikom ispunjenoj dvorani novouređenog Doma DVD-a Voćin.

U voćinskoj promociji su, osim autora, učestvovali još i Predrag Filić, načelnik Općine Voćin, Igor Pavković, njegov zamjenik, Srđan Tatić, generalni sekretar SKD-a "Prosvjeta", Jovan Vuković, istraživač povijesti voćinskog kraja te folklorna sekcija lokalnog pododbora "Prosvjete". Promocija je završena druženjem svih prisutnih, uz muziku, pjesmu i – posluženje.

Pročitano 1651 puta
Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok