MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Utorak, 16. 10. 2012.

Odvoz biorazgradivog otpada

Budući da se pojavila potreba za odvozom biorazgradivog otpada iz domaćinstava (lišća, trave, otpada iz vrta), "Baranjska čistoća" u suradnji s Gradom Belim Manastirom omogućava svojim korisnicima iz Belog Manastira, Branjinog Vrha, Šećerane i Šumarine dodatni sezonski besplatni odvoz navedene vrste otpada u periodu od 22. X. do 16. XI. 2012. godine. Odvoz biorazgradivog otpada odvijat će se uz redoviti odvoz komunalnog otpada prema utvrđenom i građanima poznatom rasporedu.

Kad se obere paradajz, ostaju stabljike. Što s njima?Kad se obere paradajz, ostaju stabljike. Što s njima?Pored toga "Baranjska čistoća" provodi i sljedeće besplatne akcije odvoza otpada:

  • Akcija "Za ljepši grad" – prikupljanje viškova komunalnog otpada svakog zadnjeg tjedna u mjesecu za vrijeme redovitog odvoza.
  • Akcija "Papirko" – prikupljanje starog papira svakog zadnjeg petka u mjesecu.
  • Akcija "Čuvari okoliša" – prikupljanje glomaznog otpada u proljeće i jesen.
  • Odlaganje grana na Gradskom odlagalištu (za fizičke osobe besplatno).
Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok