MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Ponedjeljak, 18. 06. 2012.

Predavanje o nasilju nad ženama

Patronažna sestra Katarina Jelić (u sredini)
Patronažna sestra Katarina Jelić (u sredini)

U utorak, 18. VI. 2012. godine, s početkom u 18 sati, u zajedničkom prostoru belomanastirskog Društvenog centra održano je predavanje o nasilju nad ženama, koje je držala Katarina Jelić, patronažna sestra zaposlena u Domu zdravlja Beli Manastir. Predavanje je jedna od aktivnosti projekta "Važno je imati podršku", koji financira Europska Unija.

Predavanju je prisustvovalo dvadesetak "Oazinih" aktivistica i korisnica. U toku, a posebno na kraju predavanja slušateljice su postavljale pitanja vezana za temu o kojoj je bilo riječi. Predavačica ima dugogodišnje iskustvo u radu na terenu, često nailazi na slučajeve nasilnog ponašanja u obitelji pa je bila spremna odgovoriti na svako postavljeno pitanje.

Na žalost, kršenja ljudskih prava žena u obitelji nisu baš rijetka. U takvim slučajevima žene su često u bezizlaznoj situaciji pa, iako su izvrgnute vrijeđanju i nasilju, čak i batinama, ostaju u obitelji.

Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok