MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Nedjelja, 13. 05. 2012.

Izložba ručnih radova u Suzi

Izložba ručnih radova u Suzi
Oslikani tanjiri

U nedjelju, 13. V. 2012. godine, na Majčin dan, s početkom u 15 sati, Udruga žena Suzaotvorila je izložbu ručnih radova, koju ta udruga tradicionalno održava svake godine s ciljem da posjetiocima pokaže što su njene vrijedne članice tokom godine novoga napravile.

A njihove vješte ruke zaista imaju puno toga za pokazati. Kad ste gledali izložene radove nastale vezom, heklanjem, oslikavanjem i modeliranjem, imali ste utisak kao da je pred vama procvjetala, proljetna livada, pravi praznik za oči, na kojoj je svatko mogao zamijetiti nešto što mu se posebno sviđa.

Na izložbu se kao gošće bile pozvane i "Oazine" aktivistice Jelena, Dubravka i Ana, ali ne samo kao gošće, već (Ana i Jelena) i kao ponosne trenerice, koje su na kreativnim radionicama za žene pripomogle da ta izložba bude što raznovrsnija i bogatija. Naime, Udruga žena Suza učestvovala je u projektu "Važno je imati podršku", koga u partnerstvu provode Udruženje "Baranja" iz Bilja i Mirovna grupa Oaza, a financira Europska Unija. U okviru tog projekta u Suzi su bile organizirane kreativne i rekreativne radionice za žene.

 

Izložba ručnih radova u Suzi
Izložba kao procvjetala livada
Izložba ručnih radova u Suzi
Domjenak poslije otvaranja i razgledanja

Na izložbi su svi bili zadovoljni, doduše tko s čime, jer pored bogate izložbe, tu je bio i domjenak s raznim domaćim slasticama, koje su se posebno dopale Aninom unuku Saši, koji se utrpao među "Oazine" aktivistice. Kao što pokazuju fotografije s izložbe, i ovoga puta smo u šarenilu lijepo i ugodno proveli jedno sumorno, kišno nedjeljno popodne.

Što sve mogu napraviti vrijedne ženske ruke...
Izložba ručnih radova u Suzi
...vezom, heklanjem, oslikavanjem, modeliranjem

 

 

Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok