MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Utorak, 17. 04. 2012.

Zelena čistka i u Belom Manastiru

Zelena čistka - sastana k Gradskoj vijećnici
Od stotinjak udruga na sastanku - deset

U akciju "Zelena čistka – Jedan dan za čistiji okoliš" uključit će se i Grad Beli Manastir. Tim je povodom u Gradskoj vijećnici održan sastanak u utorak, 17. IV. 2012. godine, na koji su pozvane belomanastirske udruge. Odazvalo ih se deset ("Baranjamedija", Baranjska udruga rekreativnih pustolova, "Baranjsko srce", DVD Beli Manastir, Gradsko kazalište Beli Manastir, "Luna", "Oaza", "Pčelice", P.G.D.I., Vijeće srpske nacionalne manjine). "Oazu" je na sastanku predstavljala projekt-koordinatorica Vesna Nedić. Osim nje, na sastanku su bili: Mirela Alagić, Zvezdana Blagojević, Julijan Đapić, Ljiljana Habuš, Jakob Kajtar, Duško Kostić, Josip Mezga, Aleksandar Momčilović, Gordana Musa-Balaš, Davor Sič, Daniela Taslidžić-Herman i Bojana Vukosavljević.

 

Svoje učešće u akciji najavile su i belomanastirske škole: osnovna i srednje. Gradonačelnik i njegov zamjenik Ivan Doboš i Predrag Stojanović, kao organizatori i koordinatori cijele akcije, istakli su da se iz svake udruge očekuje po 2-3 volontera koji će raditi na nekoliko lokacija u ulicama Imre Nagya, Julija Benešića i Franje Tuđmana. Na tri veća divlja odlagališta (zapravo "bacališta") s većom količinom građevinskog otpada, od kojih su dva u romskom naselju i jedno u blizini vodozaštićene zone, pomoći će lokalna poduzeća svojom mehanizacijom.

Volonteri će biti raspoređeni u grupe ovisno o veličini divljeg odlagališta, a sama akcija održat će se u petak, 20. IV. 2012, s početkom u 9 sati.

Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok