MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Četvrtak, 01. 12. 2011.

Javna tribina u Društvenom centru

Mobing na poslu
Mobing na poslu
U srijedu, 7. XII. 2011. godine, s početkom u 19 sati, u belomanastirskom Društvenom centru (Ulica Jožefa Antala 3), Udruženje "Baranja" iz Bilja i Mirovna grupa Oaza – povodom Međunarodnog dana ljudskih prava – organiziraju javnu tribinu pod nazivom:

"Što i kako kada krene naopako – žene i rad"

Tema tribine su problemi diskriminacije na temelju spola i roda te problemi mobinga na koje nailaze zaposlene žene ili žene koje traže posao. Javna tribina se organizira u sklopu projekta "Važno je imati podršku", koji financira Europska Unija.

Program tribine:

  • Međunarodni dan ljudskih prava – Milorad Nenadović, izvršni direktor Udruženja "Baranja"
  • Predavanje "Što i kako kada krene naopako - žene i rad" – prof. dr. sc. Mario Vinković, izvanredni profesor, prodekan za znanost i međunarodnu suradnju na Pravnom fakultetu u Osijeku
  • Diskusija
  • Domjenak
Pročitano 745 puta
Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok