MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Utorak, 28. 06. 2011.

"Oaza" dobila trogodišnji program od MZSS-a

Ministarstvo zdravstva i socijalne skrbi
Ugovor vrijedan 450.000 kuna godišnje

U utorak, 28. VI. 2011. godine, u prostorijama Ministarstva zdravstva i socijalne skrbi (MZSS) u Zagrebu, "Oazina" predsjednica i projekt-koordinatorica Vesna Nedić potpisala je ugovor za trogodišnji program "Pomoć starim i nemoćnim osobama Grada Belog Manastira".

Program će se financirati iz prihoda od igara na sreću u ovoj i u sljedeće dvije godine s godišnjim iznosima od 450.000 kuna. Partner na programu je Grad Beli Manastir, koji u programu sudjeluje s dodatnim godišnjim iznosom od 90.000 kuna.

Kroz taj program "Oaza" će tri godine provoditi pomoć starim i nemoćnim osobama s područja Grada Belog Manastira (50 osoba) i dostavljati besplatne tople obroke za još 40 osoba. Na taj će se način pomagati osobama starijima od 65 godina s malim ili nikakvim primanjima.

Uz "Oazu", trogodišnje programe dobilo je još 18 hrvatskih udruga koje se bave socijalnom i humanitarnom djelatnošću u ukupnom godišnjem iznosu od 7.000.000 kuna.

Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok