MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Utorak, 21. 08. 2007.

Druženje "Oazinih" korisnica u Hotelu Patria

Nakon edukativnih radionica o pravima nezaposlenih osoba, o poticajnim mjerama za zapošljavanje i o korištenju socijalnih privilegija (19. IV; 26. IV; 8. V. 2007) te nakon seminara o unapređenju kvalitete vlastitog života i o realiziranju pomaka na planu vlastitog osnaživanja u Orahovici (19-27. V. 2007), 30 nezaposlenih Baranjki starijih od 45 godina - polaznica tih radionica i seminara, skupa s "Oazinim" aktivisticama, našle su se 8. VIII. 2007. godine na zajedničkom druženju u belomanastirskom Hotelu Patria. Druženje je trajalo od 19 do 21,30 sati.
Na seminaru u Orahovici žene su boravile u dvije grupe, a ovaj su se put našle zajedno. Na druženju su se upoznale i prepričavale dogodovštine iz slavonskog grada u kome su boravile. Podijeljene su im i fotografije iz Orahovice. 
Voditeljica projekta informirala ih je o sljedećoj aktivnosti projekta: o putovanju u Dramalj i drugom dijelu seminara o unapređenju kvalitete vlastitog života i o realiziranju pomaka na planu vlastitog osnaživanja. Seminar će se održati u Vili "Baranja" od 10. do 20 IX. 2007. godine
Druženje se odvijalo u okviru projekta "Određivanje vlastitih prioriteta u poboljšanju kvalitete života", koji financira Nacionalna zaklada za razvoj civilnoga društva.
Nakon ugodnog druženja žene su se vratile svojim kućama u Batini, Belom Manastiru, Bolmanu, Branjinom Vrhu, Čemincu, Kneževu, Kneževim Vinogradima, Popovcu i Šećerani.
Pročitano 632 puta
Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok