MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Ponedjeljak, 29. 03. 2021.

Paketi korisnicama programa "Dostojanstveno starenje"

Poklončići prije pakiranjaPoklončići prije pakiranjaU ponedjeljak, 29. III. 2021. godine, "Oazine" zaposlenice Ana Jeličić i Katarina Gaćina obavile su kupnju poklončića za pakete namijenjene za 19 "Oazinih" korisnica iz programa "Dostojanstveno starenje". Poklon-paketi, koje su njih dvije odmah i spakirale, sadržavali su: čaj, čokoladne praline, kavu, keks, kao i prigodnu čestitku za Uskrs (vidjeti OVDJE).

Ana Jeličić i Katarina GaćinaAna Jeličić i Katarina GaćinaPoklončići namijenjeni jednoj korisniciPoklončići namijenjeni jednoj korisnici"Oaza" i dalje radi od kuće, a viđanja zaposlenica svela su se uglavnom na online-sastanke. Ipak, za ovu priliku zaposlenice Sandra, Ana, Katarina i Vesna našle su se uživo kako bi se dogovorile oko podjele paketa, a ujedno i održale sastanak "Oazinog" programsko-koordinacijskog odbora (PKO), na kojemu su se dotaknule trenutne situacije vezane uz epidemiju COVID-19. Glavna tema sastanka bila je na koji način ne ugrožavati zdravlje "Oazinih" korisnica, a ipak im dati do znanja da je "Oaza" tu za njih!

Poštujući sve propisane epidemiološke mjere, nakon sastanka podijeljen je dio poklon-paketa. Korisnice su se poklonima veoma obradovale. Bilo je to ugodno iznenađenje u ovo vrijeme otuđenja i sve rjeđeg viđanja. No, s dolaskom ljepšeg vremena, aktivnosti će se moći provoditi vani pa će i toliko iščekivana druženja "Oazinih" korisnica biti češća.Sastanak PKO-a: Ana, Vesna, Sandra, KatarinaSastanak PKO-a: Ana, Vesna, Sandra, Katarina

Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok