MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Petak, 09. 10. 2020.

Izrada "burića" za olovke u "Oazi" (II)

Vrijedni mali kreativciVrijedni mali kreativci(Fotoalbum se može vidjeti ovdje)

U petak, 9. X. 2020. godine, u prostorijama Mirovne grupe Oaza u belomanastirskom Društvenom centru, održana je zabavna radionica za djecu. To je bila druga radionica s temom izrade "burića" za olovke. Postupak izrade "burića" možete pročitati ovdje.

Djeci je bilo zanimljivo rastavljati štipaljke, ali su upozoreni da pripaze na federe koji mogu odskočiti i biti opasni. Kako je ovaj put bilo dosta djece vrtićke dobi, voditeljica im je zalijepila štipaljke na konzerve kako se ne bi opekli. Bojanje i ukrašavanje je bilo zanimljivo. Bile su potrebne boje kojih nema među ponuđenima pa su rađene mješavine koje su zaista ispale onako kako su zamišljene. Problem je bio što manja djeca baš i nemaju osjećaj za količinu potrebne boje pa su mnogi kući odnijeli mokru "burad".

Nakon radionice uslijedilo je čišćenje prostora jer je posvuda bilo boje, federa, štipaljki, cvjetića i ostalog pribora. Hrpa kistova i otvorenih boja ostala je po stolovima. No, sve to nije problem. Važno je da su se djeca zabavila poštu su radionice i osmišljene za njih. Uglavnom su pitali: "Kad će biti slijedeća radionica?“ Na to pitanje zasada nisu dobili odgovor.

Na radionici je sudjelovalo desetero djece: Antonio, Dario, Ena, Filip, Fran, Lea, Leon, Relja, Vanja i Vigo. Radionica je održana u sklopu projekta "Nasilje baš nije fer", financiranog od Grada Belog Manastira. Radionicu je vodila Sandra Kušenić.

Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok