MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Ponedjeljak, 12. 10. 2020.

Likovno-kreativne radionice za žene još na – čekanju

Oslikane boce, čokanjčići i magnetiOslikane boce, čokanjčići i magnetiNažalost, protekli su već mjeseci i mjeseci od posljednje likovno-kreativne radionice za žene (održane 10. III. 2020; vidjeti OVDJE), a sve uslijed poznate nam situacije s epidemijom / pandemijom zvanom COVID-19. Širenje zaraze koronavirusom onemogućilo je druženje većeg broja ljudi, pa tako i "Oazinih" korisnica, koje uglavnom spadaju u rizičnu kategoriju jer većinom spadaju u grupu iznad 50 godina.

Iako redovito druženje uz kreativni rad nedostaje svim korisnicama, ipak su odgovornost i epidemiološke preporuke prevagnule pa je sve odloženo do nekog sigurnijeg vremena.

No, i pored toga što su "Oazine" kreativke na prinudnom odmoru, njihovi radovi – suveniri traženi su, pa su tako i nedavno neki od njih, kao što su oslikane boce i magneti sa slike, otišli diljem Lijepe naše, što "Oazu" jako veseli. Voditeljica "Oazinih" likovno-kreativnih radionica poručuje: "Nadamo se skorom viđenju!"

Pročitano 188 puta
Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok