MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Ponedjeljak, 11. 05. 2020.

Rad od kuće: Ana Jeličić

Ana Jeličić u svom domuAna Jeličić u svom domuKao "Oazina" vanjska suradnica, Ana Jeličić je u proteklom mjesecu travnju 2020. godine, poput većine zaposlenih u Hrvatskoj, svoje zadatke obavljala od kuće. Naravno, to su bili oni neophodni zadaci koje je bilo moguće na taj način obaviti u jeku pandemije izazvane koronavirusom.

Pratila je dostavu besplatnih toplih obroka "Oazinim" korisnicima, sređivala evidencije i u više navrata kontaktirala odgovorne osobe Centra za socijalnu skrb Beli Manastir, kao i zaposlenike Gradskog društva Crvenog križa Beli Manastir, a vezano za spomenute korisnike. Korisnika je protekli mjesec bilo 26, ali je bilo i više upita za uključenje novih u tu "Oazinu" socijalnu uslugu. Kad bi to bilo moguće, "Oaza" bi uključila sve koji zadovoljavaju postavljene kriterije, ali to ovisi o donatorima, a ne o "Oazi".

Iako je radila od kuće, Ana je morala u interesu posla – uz propisane mjere predostrožnosti (masku, rukavice i distancu) – obići neke korisnike i dati im određena objašnjenja.

Pročitano 329 puta
Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok