MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Petak, 01. 05. 2020.

Čestitka za Međunarodni praznik rada

Borba za svakoga radnika...Borba za svakoga radnika...Zamjenik osječkog gradonačelnika Boris Piližota na svojoj FB-stranici čestitao je građanima Međunarodni praznik rada:

Borba za svakoga radnika, za svako radno mjesto u ovom je trenutku osnova razmišljanja svakog odgovornog građanina, poduzetnika i političara. U odnosu na 1. svibnja 1886. i organizirane prosvjede za prava radnika u Chicagu, novo vrijeme s novim izazovima u fokus stavlja nešto drugačije, a opet vrlo slične teme.

Danas, više nego ikada u bližoj povijesti, svijest o važnosti svakog radnika, prije svega čovjeka, osiguranja njegove egzistencije i dostojanstvenog života od iznimnog je značaja za društvo u cjelini. Koronavirus otkrio je i neobičnu činjenicu – solidarnost je vrijednost koju nikada ne smijemo ispustiti iz vida, a uspješnost rada i proizvodnje, na čelu s čovjekom, radnicom ili radnikom, ono je što određeno društvo čini snažnijim i samodostatnim u trenucima krize.

Sa željom da sljedeći Praznik rada proslavimo zajedno, bez socijalnog odnosno fizičkog distanciranja, želim vam da ga provedete odgovorno, s ponosom i s vjerom u bolje sutra! I ne zaboravite: #ostanidoma.

(Izvor: FB Borisa Piližote)

Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok