MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Petak, 01. 05. 2020.

Čestitka za Međunarodni praznik rada (II)

I zaposleni u udrugama su - radniciI zaposleni u udrugama su - radniciNa svojoj FB-stranici Međunarodni praznik rada čestitala je i Lejla Šehić Relić (Volonterski centar Osijek). Njezin tekst prenosimo u cijelosti:

Radnička prava zaposlenih u udrugama nisu tema. Ili nije vrijeme, ili nisu prilike, ili nemoj o nama... Mi se uglavnom iskreno zalažemo za radnička prava zaposlenih u drugim sektorima i na to smo, s pravom, ponosni. Ipak, dođe vrijeme kad treba reći da veliki broj zaposlenih u udrugama radi u neizvjesnim uvjetima, ...

... često s ugovorima na određeno, često ne ostvarujući ni prava na troškove nastale radom, teže dolaze do kredita, i nikad ne znaju kad će se neki vrli donositelj odluka ujutro probuditi i odlučiti smanjiti ili ukinuti financiranje jer eto... U udrugama je zaposleno oko 18.000 ljudi.
Radnik je radnik i treba imati dostojanstven status bez obzira na sektor u kojem radi.

Živio Praznik rada!

(Izvor: FB Lejle Šehić Relić)

Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok