MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Petak, 21. 02. 2020.

Karnevalska radionica u "Oazi"

Pravi maskenbalPravi maskenbal(Fotoalbum se može vidjeti ovdje)

U petak, 21. II. 2020. godine, u zajedničkom prostoru belomanastirskog Društvenog centra održana je trideset i treća "Oazina" zabavna radionica za djecu. Bliži se kraj vremenu karnevala pa je i ova radionica bila u skladu s tim. Izrađivane su maske od gipsa i održan je maskenbal.

Na prošloj radionici dogovoreno je da će djeca, naravno ona koja to žele, doći maskirana. Većina je to i uradila. Bilo je raznih maski i odijela. Kako je vladalo dobro raspoloženje, djeca su se razigrala i svatko se uživio u svoju ulogu. Zato su i fotografije u fotoalbumu pomalo mutne. Voditeljica je također bila maskirana. Djevojčica Rebeka, koja je došla bez maske, na brzinu je izradila masku od kartona kako bi i ona bila maskirana.

Osim zabave, bilo je i posla. Zadatak je bio ukrasiti maske od gipsa, koje je voditeljica ranije pripremila jer su morale biti suhe. Na početku im je objašnjen postupak izrade, a onda im je voditeljica ponudila da pogledaju slike takvih maski na internetu, ali su svi to odbili jer su imali vlastite ideje. Prvo su maske malo obradili šmirgl-papirom, a onda ih obojali po vlastitoj inspiraciji. Nastalo je puno lijepih maski, od kojih neke izgledaju kao da su žive.

U pauzama su se djeca zabavljala: igrali su se, a poneki i plesali. Počašćeni su finim krofnama i sokom. Bila je to prava karnevalska radionica.

Na radionici je sudjelovalo četrnaestero djece. Pozivaju se svi zainteresirani da posjete "Oazu" svaki petak od 18 do 20 sati. Voditeljica radionice je Sandra Kušenić.

Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok