MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Četvrtak, 10. 10. 2019.

"Oazine" dnevne aktivnosti – ponekad četvrtkom

Igra za razmišljanje i brzo djelovanjeIgra za razmišljanje i brzo djelovanjeIako je projekt "Dostojanstveno starenje III" završio, neke "Oazine" korisnice i dalje se sastaju u "Oazinom" dnevnom boravku. Sad se to druženje održava četvrtkom s početkom u 15:30 sati i traje do 18 sati. Standardnu ekipu za igru "Rummy" čine Mara, Dubravka, Greta i Klara (na slici). A ako netko izostane, kao četvrta uskače "Oazina" zaposlenica Jelena, koja toga dana dežura u "Oazinoj" burzi odjeće i obuće u poslijepodnevnoj smjeni.

U devetom mjesecu 2019. godine održana su četiri druženje četvrtkom: 5, 12, 19. i 26. rujna.

Igra je izuzetno dobra, tjera igrač(ic)e na razmišljanje i brzo djelovanje. Korisnice se žure da što više partija odigraju u ta dva i pol sata. Pored njih, "Oazini" gosti budu i Vili i Dijana iz Popovca. Nasmiju se malo s korisnicama, odu na internet, pregledaju poštu i sl. Zahvalni su što mogu doći u "Oazin" dnevni boravak, gdje se osjećaju ugodno. Naravno, to mjesto otvoreno je i svim drugim korisnicima.

Pročitano 192 puta
Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok