MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Četvrtak, 04. 07. 2019.

Dostava besplatnih toplih obroka (VI/2019)

Topli obroci se dostavljaju u jelonošamaTopli obroci se dostavljaju u jelonošamaU šestom mjesecu 2019. godine nastavljena je dostava besplatnih toplih obroka "Oazinim" potrebitim korisnicima. Tu socijalnu uslugu financiraju Grad Beli Manastir i Ministarstvo za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku. U dostavu besplatnih toplih obroka bilo je uključeno 30 korisnika, da bi mjesec završio brojem 29 jer je, nažalost, jedan korisnik preminuo.

Korisnici su većinom osobe starije životne dobi, bolesne, nesposobne za rad i korisnici socijalne pomoći, kojima ovakav vid pomoći puno znači. U samo provođenje usluge uključene su i stručne osobe Centra za socijalnu skrb Beli Manastir, koje svojim savjetima i preporukama "Oazi" olakšavaju rad.

Kao i dosada, "proizvođač" i distributer toplih obroka i dalje je belomanastirski Bistro "Kod Kaje", koji je u proteklom mjesecu "Oazinim" korisnicima pripremio i dostavio 550 raznovrsnih toplih obroka. Obroci se dostavljaju radnim danima, što znači pet puta tjedno ako nema praznika, i to negdje između 12 i 14 sati kako bi korisnicima došao u pravo vrijeme, za ručak kao glavni dnevni obrok.

Pročitano 145 puta
Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok