MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Petak, 05. 07. 2019.

Anine likovno-kreativne radionice za žene (VI/2019)

'Oazine' kreativke'Oazine' kreativkeU šestom mjesecu 2019. godine, u zajedničkom prostoru belomanastirskog Društvenog centra, održane su tri likovno-kreativne radionice pod vodstvom Ane Jeličić ponedjeljkom i utorkom od 18 do 20 sati (3-4. i 10. VI.), na kojima je bilo 7, 6 i 7 korisnica, odnosno ukupno 20 osoba, kojima ni vrela predvečerja nisu bila prepreka za dolazak i druženje.

Lijevo: Mirjana Ćosić, Ljubica Buha, Magdalena Nikolić, Rožika Budimir; desno: Anica Frič, Savica VujatovićLijevo: Mirjana Ćosić, Ljubica Buha, Magdalena Nikolić, Rožika Budimir; desno: Anica Frič, Savica VujatovićNa radionicama su se izrađivali mali ukrasni predmeti, ili bolje rečeno mali suveniri, za nadolazeće sajmove i izložbe, kojih u ovim ljetnim mjesecima ima napretek. Cvjetnim motivima i voćem oslikavali su se plutani podmetači, staklene boce, čokanjčići, slanici i svijeće. Kao inspiracija poslužile su šarene baranjske livade i polja te poznati baranjski vinogradi i voćnjaci. Sve u svemu korisnice su se, znajući da radovi idu na sajmove kao suveniri, trudile dočarati ljepotu i bogatstvo Baranje i time promovirati naš zavičaj.

Pročitano 215 puta
Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok