MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Utorak, 05. 03. 2019.

Ministarstvo za demografiju odobrilo "Oazin" projekt

Ministarstvo za demografijuMinistarstvo za demografijuU utorak, 5. III. 2019. godine, na web-stranici Ministarstva za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku objavljena je Odluka o raspodjeli financijskih sredstava za projekte udruga u području prevencije nasilja nad i među djecom i mladima (sama odluka nosi datum 18. II. 2019). Sastavni dio te odluke je tablica s popisom 34 organizacije civilnog društva, čiji su projekti ukupno dobili 3.865.000 kuna.

Na visokom, drugom mjestu u toj tablici nalazi se "Oazin" projekt "Nasilje baš nije fer", kome je dodijeljeno 125.000 kuna, što je maksimalni iznos, koji je dobilo još pet udruga (Forum za slobodu odgoja, Centar za nestalu i zlostavljanu djecu, Udruga Zora, Adopta – Udruga za potporu posvajanju i Mreža udruga Zagor.

Spomenuta financijska sredstva dodijeljena su projektima prijavljenima na natječaj Ministarstva za demografiju koji je raspisan 21. V. 2018. godine (vidjeti OVDJE). Provođenje "Oazinog" projekta počelo je 11. I. 2019. (vidjeti OVDJE), dok su projekti još bili na privremenoj listi.

Pročitano 225 puta
Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok