MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Ponedjeljak, 04. 03. 2019.

Rad "Oazine" praonice (II/2019)

Sušenje veša u dvorištu Društvenog domaSušenje veša u dvorištu Društvenog domaU drugom mjesecu 2019. godine veš se u "Oazinoj" praonici prao pet puta: dva puta za potrebe socijalno ugrožene osobe, dva puta za potrebe Društvenog centra i jednom za potrebe "Oazine" burze odjeće i obuće. Za potrebe Društvenog centra prale su se kuhinjske krpe i peškiri. Tri puta koristio se kratki program, a dva puta veš se prao na 90 °C.

"Oazina" praonica djeluje u okviru trogodišnjeg programa "Pomoć najugroženijim osobama Grada Belog Manastira", kojega financira Ministarstvo za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku.

"Oazina" praonica nudi besplatne usluge socijalno-ugroženim osobama s područja Grada Belog Manastira. Međutim, otkad "Oaza" ne provodi aktivnost pomoć u kući, tj. otkad nema zaposlene gerontodomaćice, usluge "Oazine" praonice rijetko se koriste. No, ako su nekome takve usluge potrebne, neka dođe u belomanastirski Društveni centar i donese svoju robu na pranje.

Pročitano 300 puta
Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok