MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Nedjelja, 03. 03. 2019.

"Oazine" dnevne aktivnosti (Jelena; II/2019)

'Oazin' dnevni boravak'Oazin' dnevni boravakU "Oazinom" dnevnom boravku održano je tokom drugog mjeseca 2019. godine i u organizaciji Jelene Opačić-Matijević pet dnevnih aktivnosti u okviru projekta "Dostojanstveno starenje III", kojega financira Ministarstvo za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku. Takve aktivnosti namijenjene su osobama starije životne dobi.

  • 6. II. 2019. (srijeda) – Na druženju je bilo pet korisnica i zaposlenica Jelena. Korisnice su igrale slovo na slovo. To je dobra igra, koja im omogućuje različite kombinacije i tjera ih na razmišljanje.
  • 13. II. 2019. (srijeda) – Na  druženju je bilo pet korisnica i zaposlenica. Četiri korisnice standardno su igrale "Rummy", a jedna je razgovarala i družila se sa zaposlenicom.
  • 14. II. 2019.  (četvrtak) – Na druženju je bilo šest korisnica i zaposlenica. Četiri korisnice su igrale "Rummy", a dvije "Memory" sa zaposlenicom.

Baš zanimljiva igra!Baš zanimljiva igra!Društvena igra 'Rummy'Društvena igra 'Rummy'

  • 20. II. 2019. (srijeda) – Na druženju su bile četiri korisnice i zaposlenica. Korisnice su jedva dočekale da zaigraju "Rummy", što je već postala uobičajena stvar.
  • 27. II. 2019. (srijeda) – Na druženju su bile tri korisnice i zaposlenica. Opet se igrao "Rummy". Korisnicama se igra sviđa jer moraju brzo razmišljati i smišljati razne kombinacije.

Napomena: U drugom mjesecu 2019. godine nije bilo dnevnih aktivnosti u organizaciji zaposlenice Stele Fabijan.

Pročitano 216 puta
Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok