MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Četvrtak, 15. 11. 2018.

Dnevni boravak: Kada zvati Hitnu pomoć?

Dr. med. Miroslava Kralj (lijevo)Dr. med. Miroslava Kralj (lijevo)U četvrtak, 15. XI. 2018. godine, od 16 do 18 sati, održana je u "Oazinom" dnevnom boravku edukacijska radionica na temu "Kada pozvati Hitnu pomoć?" Radionicu je održala dr. med. Miroslava Kralj, koja radi u Hitnoj pomoći te je i nacionalni instruktor za dispečere medicinske prijavno-dojavne jedinice. Na radionici, koja je protekla u veoma ugodnoj atmosferi, uz ponuđenu kavu i čaj, bilo je devet "Oazinih" korisnica i aktivistica Stela Fabijan.

'Oazine' korisnice'Oazine' korisniceDoktorica Kralj je korisnicama, kroz razgovor, prenijela veoma jednostavne, a vrlo bitne uputu vezane za pozivanje Hitne pomoći. Potom su korisnice, također kroz razgovor, podijelile svoja iskustva povezana s tom veoma važnom temom.

Radionica je dio aktivnosti "Oazinog" projekta "Opremanje prostora i jačanje kapaciteta udruge – za nove dnevne aktivnosti osoba treće životne dobi". Taj projekt financira Ministarstvo za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku kao jednokratnu financijsku podršku (vidjeti OVDJE).

Pročitano 268 puta
Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok