MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Petak, 16. 11. 2018.

Dnevni boravak: Kućna izrada ulja magnezija

Predavačica Sandra Kušenić (lijevo)Predavačica Sandra Kušenić (lijevo)U petak, 16. XI. 2018. godine, od 16 do 18 sati, održana je u "Oazinom" dnevnom boravku edukacijska radionica na temu "Izrada ulja magnezija kod kuće". Radionicu je održala magistra agronomije Sandra Kušenić, a na radionici je, uz predavačicu i "Oazinu" aktivisticu Jelenu Opačić-Matijević, bilo devet korisnica.

'Oazine' korisnice'Oazine' korisnicePredavačica je prvo korisnicama objasnila koristi od magnezija za zdravlje i kako se jeftino može izraditi ulje magnezija i na koji način ga primjenjivati. Sve prisutne korisnice koriste magnezij kao kapsule i kao šumeće tablete, koje se – naravno – moraju kupiti i nisu jeftine, a magnezijevo ulje mogu svi lako pripremiti i jednostavno koristiti protiv grčeva u nogama, koji su čest problem.

Pokazalo se da korisnice vole kad mogu kroz razgovor saznati nešto novo i korisno. U ugodnoj i veseloj atmosferi, uz kavu i čaj, razmjenjivala su se iskustva i, naravno, sve su mazale bolna mjesta napravljenim uljem.

Radionica je dio aktivnosti "Oazinog" projekta "Opremanje prostora i jačanje kapaciteta udruge – za nove dnevne aktivnosti osoba treće životne dobi". Taj projekt financira Ministarstvo za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku kao jednokratnu financijsku podršku (vidjeti OVDJE).

Pročitano 280 puta
Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok