MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Srijeda, 07. 11. 2018.

Dostava besplatnih toplih obroka (X/2018)

U proteklom mjesecu listopadu 2018. godine, zahvaljujući Ministarstvu za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku i Gradu Belom Manastiru, nastavljena je dostava besplatnih toplih obroka potrebitim građanima iz Belog Manastira i prigradskih naselja. Tu "Oazine" socijalnu uslugu koristilo je 29 osoba, što je smanjenje u odnosu na prošli mjesec jer je, nažalost, jedna korisnica u međuvremenu umrla.

Svi korisnici "Oazinih" besplatnih toplih obroka osobe su starije životne dobi, bolesni, nesposobni za rad i korisnici socijalne pomoći, odnosno osobe kojima ta vrsta pomoći zaista mnogo znači. Broj korisnika često se mijenja, a u samom odabiru novih korisnika svojim savjetima i preporukama uključene su i stručne osobe iz Centra za socijalnu skrb Beli Manastir. "Proizvođač" i distributer toplih obroka i dalje je belomanastirski Bistro "Kod Kaje", koji je u proteklom mjesecu "Oazinim" korisnicima pripremio i distribuirao 625 raznovrsnih obroka, koji su prema riječima korisnika ukusni i dostatni...

Pročitano 421 puta
Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok