MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Nedjelja, 07. 10. 2018.

Rad "Oazinog" šnajderaja (IX/2018)

Zavjese i jastučići za 'Oazin' dnevni boravakZavjese i jastučići za 'Oazin' dnevni boravak"Oazin" šnajderaj djeluje u okviru trogodišnjeg programa "Pomoć najugroženijim osobama Grada Belog Manastira", kojega financira Ministarstvo za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku.

Tokom devetog mjeseca 2018. godine bivši "Oazin" internet-klub preuređen je u "Oazin" dnevni boravak, koji je namijenjen druženju starijih osoba. A da bi taj prostor bio što ugodniji, "Oazina" gerontokrojačica Jelena Opačić-Matijević sašila je tri zavjese: jednu bijelu i dvije crvenkaste da se slažu uz krparu te dva jastučića također u crvenkastoj boji. Jastuke je punila ostacima donirane spužve, a materijal za zavjese i jastučiće donirala je sama.

Pročitano 849 puta
Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok