MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Četvrtak, 09. 08. 2018.

Dostava besplatnih toplih obroka (VII/2018)

Besplatni topli obrokBesplatni topli obrokU mjesecu srpnju 2018. godine dostava besplatnih toplih obroka našim potrebitim sugrađanima nastavljena je i to zahvaljujući Gradu Belom Manastiru i Ministarstvu za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku. Tokom mjeseca spomenutu uslugu koristilo je 30 osoba starije životne dobi, većinom bolesnih, nesposobnih za rad ili korisnika socijalne pomoći, kojima je taj besplatni obrok gotovo jedino što imaju tokom dana.

Priprema toplih obroka u Bistrou 'Kod Kaje'Priprema toplih obroka u Bistrou 'Kod Kaje'Gajbe s jelonošamaGajbe s jelonošamaTopli obroci dostavljaju se u jelonošamaTopli obroci dostavljaju se u jelonošamaU provođenje usluge, pored "Oaze", uključene su i stručne osobe Centra za socijalnu skrb Beli Manastir svojim savjetima i preporukama, kao i distributer toplih obroka belomanastirski Bistro "Kod Kaje", koji je korisnicima pripremio i isporučio 647 ukusnih obroka.

Na jelovniku su bila poznata jela, kao grah, gulaš, riba, rižoto, salate, tjestenina i drugo. Izborom hrane, kao i dostavom, koja je redovita i stiže na vrijeme, svi su zadovoljni i zahvalni sa željom da usluga što duže traje.

Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok