MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Ponedjeljak, 17. 12. 2018.

Domjenak i ples za "Oazine" korisnice

'Oazine' korisnice uvijek su spremne na ples'Oazine' korisnice uvijek su spremne na ples(Fotoalbum se može vidjeti ovdje)

U ponedjeljak, 17. XII. 2018. godine, od 18 do 21 sat, u zajedničkom prostoru Društvenog centra u Belom Manastiru, a u sklopu "Oazinog" projekta "Dostojanstveno starenje III", kojega financira Ministarstvo za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku, održan je u povodu nadolazećih praznika domjenak i ples za "Oazine" korisnice i zaposlenice (i samo jednog korisnika i dva zaposlenika).

Stana Nemet i Adam PožgainStana Nemet i Adam PožgainPrvo je sve okupljene pozdravila "Oazina" direktorica i projekt-koordinatorica Vesna Nedić, a onda im je aktivistica Ana Jeličić podijelila skromne poklon-paketiće. Potom je uslijedilo druženje uz sokove i domaće kolače koje su donijele neke članice "Oaze", kao i uz iznenađenje večeri: svirku i pjesmu Adama Požgaina iz Šumarine, što je izazvalo veselje i radost svih prisutnih. Nije trebalo puno vremena za "zagrijavanje" – i zabava s plesom je krenula, posebno kad se mikrofona prihvatila i Stana Nemet, novinarka Radija Banska kosa. Uz vesele zvuke, pjesmu i ples zaboravljene su svakodnevne brige i tegobe, sa željom da su u sličnom ozračju uđe i u novu, 2019. godinu.Vesela atmosfera...Vesela atmosfera...

Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok