MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Subota, 03. 10. 2009.

Počela "Oazina" škola plesa za drugu grupu

Oazina škola plesa
Oazina škola plesa ...

U subotu, 3. IX. 2009. godine, s početkom u 16 sati, počela je s radom, u zajedničkim prostorijama belomanastirskog Društvenog centra, "Oazina" škola plesa za djecu i omladinu za drugu grupu polaznika, a u sklopu projekta "Edukacijom i igrom protiv nasilja", koji financira Ministarstvo obitelji, branitelja i međugeneracijske solidarnosti. Škola plesa  će se održavati svake subote od 16 do 18 sati i svake nedjelje od 19.30 do 21.30 sati, a trajat će ukupno 32 sata, odnosno 2 mjeseca.

Oazina škola plesa
...za standardne i latinoplesove

Školu vodi Srđan Canjko, "Oazin" aktivist i predavač na informatičkoj obuci te plesač u HKUD-u Beli Manastir. Asistentica će mu biti studentica Anja Gorup iz Belog Manastira. Ljetos je škola plesa bila organizirana za prvu grupu polaznika.

U "Oazinoj" školi plesa uče se standardni i latinoamerički plesovi. Od standardnih engleski i bečki valcer te "discofox", živahan ples koji se često pleše na zabavama, a od latinoplesova najjednostavniji "merengue", koji polaznike oduševljava jednostavnošću i jednostavnim, ali brzim ritmovima, preko strastvenog plesa punog emocija pod imenom "bachata", do "cha-cha" i "salse", ritmičnih plesova koji svojom dinamikom gledatelje ostavljaju bez daha.

Oazina škola plesa
Malo lijevo ...
Oazina škola plesa
... malo desno
Pročitano 816 puta
Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok