MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Ponedjeljak, 28. 09. 2009.

Radionice o nenasilnoj komunikaciji u OŠ Šećerana

Osnovna škola Šećerana
Osnovna škola u Šećerani

Na početku školske godine 2009/2010. Mirovna grupa Oaza započela je pripreme za provođenje radionica za stjecanje praktičnih vještina iz nenasilne komunikacije te o aktivnom slušanju, poštivanju različitosti i stjecanju znanja o sebi i drugima, a u sklopu projekta "Edukacijom i igrom protiv nasilja", koji financira Ministarstvo obitelji, branitelja i međugeneracijske solidarnosti. Radionice će se provoditi u svim razredima (10 odjela, 168 učenika) Osnovne škole Šećerana od listopada do kraja 2009. godine i to onako kako isplaniraju (a da im to ne ometa redovnu nastavu) učiteljice Ljubica Sekulić i Biserka Ljepojević, nastavnice Brankica Murk, Suzana Leskovar i Silvija Brovečki te pedagoginja Dragana Barbir koje će ih provoditi.

U tu su svrhu voditeljica projekta Vesna Nedić i asistentica na projektu Sofija Petrović prvo prezentirale projekt i radionice pedagoginji Barbir, a ona je potom o detaljima obavijestila učiteljice i nastavnice. U ponedjeljak, 28. IX. 2009. godine, asistentica na projektu sastala se sa svim provoditeljicama radionica i podijelila im nabavljene materijale (papire i velike papire, olovke, flomastere, loptice, škare…) i programe radionica tako da radionice mogu početi.

Pročitano 1469 puta
Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok