MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Četvrtak, 03. 05. 2018.

"Oazine" dječje radionice (IV/2018)

Oslikavanje posebnim bojamaOslikavanje posebnim bojamaU četvrtom mjesecu 2018. godine održane su tri dječje radionice u sklopu "Oazinog" projekta "Nasilje baš nije fer", kojega financira Nacionalna zaklada za razvoj civilnoga društva. Radionice se održavaju u zajedničkom prostoru Društvenog centra u uobičajenom terminu petkom od 18 do 20 sati, a vodi ih Stela Fabijan.

* Prva radionica (13. IV. 2018) – Učestvovalo je četvero djece. Posebnim bojama djeca su oslikavala male tabletiće uz pomoć pegle.

Edukacija o zaštiti prirode i očuvanju okolišaEdukacija o zaštiti prirode i očuvanju okoliša* Druga radionica (20. IV. 2018) – Učestvovalo je devetero djece. Na "Oazinom" štandu, koji je bio postavljena na belomanastirskom Trgu slobode u sklopu akcije "Baranjske čistoće" (vidjeti ovdje), djeci je održana mala edukacija na temu zaštite prirode i očuvanja okoliša.

* Treća radionica (27. IV. 2018) – Učestvovalo je petero djece, koja su izrađivala naljepnice za staklo, koristeći posebne boje, odabrane sheme i foliju.

Pročitano 516 puta
Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok