MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Petak, 20. 04. 2018.

U Belom Manastiru obilježen Dan planeta Zemlje

Štand Mirovne grupe OazaŠtand Mirovne grupe OazaU petak, 20. IV. 2018. godine, na belomanastirskom Trgu slobode, cjelodnevnom manifestacijom obilježen je Dan planeta Zemlje, koji se inače obilježava 22. travnja (aprila). Manifestaciju je organizirala "Baranjska čistoća" s ciljem edukacije stanovništva o zaštiti prirode i očuvanju okoliša.

Po vedrom i sunčanom danu belomanastirski vrtićarci i učenici nižih razreda osnovne škole predstavili su se pjesmom, plesom i recitacijama, dok su udruge i OPG-ovi nudili domaće proizvode i razne rukotvorine. Na prigodnom sajmu svoj štand imala je i Mirovna grupa Oaza, na kome su bile izložene rukotvorine izrađene na likovno-kreativnim radionicama za žene. Štand je uredila Jelena Opačić-Matijević, a pomagale su joj "Oazine" kreativke i volonterke Donka Dvornić, Dubravka Simendić i Jadranka Kuduz.

Pročitano 619 puta
Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok