MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Subota, 14. 04. 2018.

"Oazin" izlet na Šećeransko jezero

'Oazini' izletnici'Oazini' izletnici(Fotoalbum se može vidjeti ovdje)

U subotu, 14. IV. 2018. godine, Mirovna grupa Oaza organizirala je izlet na Šećeransko jezero blizu Belog Manastira za osobe starije od 60 godina, kome su se, naravno, mogle priključiti i mlađe osobe. Izlet je organiziran u okviru projekta "Dostojanstveno starenje – II", kojega financira Ministarstvo za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku.

Na izlet se krenulo u 10 sati ispred Društvenog centra u Ulici J. Antala 3. Devet izletnica i jedan izletnik krenuli su biciklima "Crnim putem", dok su se ostali opredijelili za automobilski prijevoz. Pred Društvenim centrom okupilo se 20 žena, većinom treće životne dobi, od kojih je jedna povela i svog unuka, te dva muškarca, što je ukupno 22 osobe.

Boravak na Šećeranskom jezero iskorišten je za šetnju oko jezera te za prijatno druženje i ugodne razgovore u jednoj od postojećih sjenica. Izlet je trajao do otprilike 12 sati, a onda su se svi izletnici zaputili do poznate Slastičarne "Jadran" u Šećerana, gdje ih je "Oaza" počastila sladoledom.

Oko "pola jedan" izletnici su se počeli razilaziti svojim kućama, a ekipa sastavljena od tri biciklistice (Mirjana, Savica, Stela) i jednog biciklista za povrata je izabrala dužu rutu: bentom do Branjinog Vrha, ulicama toga sela, biciklističkom stazom Branjin Vrh – Beli Manastir uz državnu cestu D7 do katoličke crkve, a onda svatko do svoje kuće.

Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok