MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Utorak, 13. 03. 2018.

Smilja Ignac - najstarija "Oazina" korisnica

Slika iz "Glasa Slavonije" (2018)Slika iz "Glasa Slavonije" (2018)U "Glasu Slavonije" od 13. III. 2018. godine, na 18. stranici, objavljen je veliki članak Ivice Getta, preko cijela tri stupca, o 86-godišnjoj Belomanastirki Smilji Ignac, koja je dugogodišnja korisnica "Oazinih" socijalnih usluga besplatnih toplih obroka i pomoći u kući.

U članku je, pored ostaloga, napisano da je Smilja najstarija baranjska Romkinja, da živi sama u svojoj kućici u belomanastirskoj Pančićevoj ulici, da na televiziji voli gledati zabavne emisije te da najviše voli jesti ono što ima.

Slika s "Oazine" web-stranice (2010)Slika s "Oazine" web-stranice (2010)U članku nije spomenuto da Smilja "Oazine" besplatne tople obroke prima od početka provođenja te socijalne usluge, tj. od listopada 2010. godine.

Članak se može pročitati i na web-portalu "Glasa Slavonije" (vidjeti ovdje), a Smilja se spominje i u članku objavljenom na ovoj web-stranici 21. X. 2013. godine (vidjeti ovdje), dok je slikom prikazana i u članku "Prvi dan dostave besplatnih toplih obroka", objavljenom 4. X. 2010. (vidjeti ovdje). Ista slika objavljena je i u "Glasu Slavonije" od 27. VI. 2014. (vidjeti ovdje).

Pročitano 663 puta
Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok