MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Utorak, 13. 03. 2018.

U Dardi predstavljanje projekta za Rome

Romsko kulturno-umjetničko društvo DardaRomsko kulturno-umjetničko društvo DardaU petak, 16. III. 2018. godine, s početkom u 14 sati, u darđanskom Domu kulture bit će predstavljen projekt nazvan "Muzej osobne povijesti Roma". Taj će projekt, u partnerstvu s Romskim kulturno-umjetničkim društvom (RKUD) Darda, provoditi zagrebačka udruga "Fade in" na području Osječko-baranjske i Brodsko-posavske županije.

Projekt će trajati od veljače 2018. do kolovoza 2019. godine, financirat će se sredstvima Europske Unije kroz Europski socijalni fond, a u okviru natječaja "Umjetnost i kultura za mlade". Iznos prihvatljivih troškova je 994.190 kuna.

Cilj projekta je educirati i razviti kreativne vještine 16 mladih Romkinja i Roma, educirati i radno osposobiti dvoje mladih Roma te pokrenuti Muzej osobne povijesti Roma, kao model održivog pristupa mladih kulturnim sadržajima i osvještavanja identiteta Roma.

(Foto: FB-stranica RUKD-a Darda)

Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok