MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Srijeda, 10. 01. 2018.

"Oazine" dječje radionice (XII/2017)

'Oazin' projekt 'Nasilje baš nije fer''Oazin' projekt 'Nasilje baš nije fer'(Fotoalbum se može vidjeti ovdje)

U mjesecu prosincu 2017. godine dječje radionice održavane se u sklopu "Oazinog" projekta "Nasilje baš nije fer", kojega financira Nacionalna zaklada za razvoj civilnoga društva. Održavaju se u zajedničkom prostoru Društvenog centra u uobičajenom terminu petkom od 18 do 20 sati, a vodi ih Stela Fabijan.

Tokom mjeseca održane su tri radionice i to ovim redom i s ovim aktivnostima.

  • Prva radionica (1. XII. 2017) – 6 učesnika: djeca su pravila male sobove koristeći role od toalet-papira.
  • Druga radionica (8. XII. 2017) – 3 učesnice (jaka kiša i nevrijeme): djevojčice su dovršavale čestitke koje su na pravile "Oazine" korisnice na svojim radionicama, a potom su pomogle pakirati božićno-novogodišnje paketiće namijenjene "Oazinim" korisnicima starije životne dobi.
  • Treća radionica (15. XII. 2017) – 3 učesnice (jaka kiša): djeca su pravila pahuljice od toalet-papira.

Napomena: Imajući u vidu završetak školske godine i praznike, osjetno je bio smanjen broj djece na radionicama. U četvrtak, 21. XII. 2017. godine, podijeljen je jedan dio prazničnih paketića djeci, a ostali su ih dobili naknadno.

Pročitano 666 puta
Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok