MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Utorak, 09. 01. 2018.

Rad "Oazinog" šnajderaja (XII/2017)

Besplatni 'Oazin' šnajderajBesplatni 'Oazin' šnajderaj"Oazin" šnajderaj djeluje kroz trogodišnji program "Pomoć najugroženijim osobama Grada Belog Manastira", a financira ga Ministarstvo za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku. U njemu gerontokrojačica Jelena Opačić-Matijević besplatno prepravlja i krpi garderobu za socijalno ugrožene i starije osobe s područja Grada Belog Manastira.

Tokom dvanaestog mjeseca 2017. godine prekrajale su se hlače i suknje, skraćivale hlače za starije osobe i krpila odjeća donirana "Oazinoj" burzi odjeće i obuće. Starije osobe kojima se besplatno prepravljala garderoba izuzetno su zahvalne na toj usluzi. A kako i ne bi bile zahvalne kad nakon toga još uvijek mogu nositi garderobu iz "mlađih dana", čija im veličina ktome još i – odgovara.

Pročitano 526 puta
Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok