MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Subota, 13. 01. 2018.

Likovno-kreativne radionice za žene ponedjeljkom (XII/2017)

Kliknite na sliku da biste je vidjeli u većem formatuKliknite na sliku da biste je vidjeli u većem formatu

U 12. mjesecu 2017. godine, u zajedničkom prostoru belomanastirskog Društvenog centra, održane su dvije likovno-kreativnih radionica za žene ponedjeljkom od 18 do 20 sati, a pod vodstvom Jelene Opačić-Matijević. Na njima je bilo 11 odnosno 12 korisnica, a održane su 4. i 11. XII. u sklopu projekta "Dostojanstveno starenje – II", kojega financira Ministarstvo za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku.

Radionice su prošle u vedrom i veselom, pravom predbožićnom i prednovogodišnjem raspoloženju. Na njima su korisnice izrađivale božićne ukrase od papira u obliku borića. Ti ukrasi mogli su se vidjeti na "Oazinom" štandu na Božićnom sajmu u Belom Manastiru (na slici).

Pročitano 663 puta
Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok