MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Ponedjeljak, 06. 11. 2017.

"Nasilje baš nije fer" – Prvi sastanak projektnog tima

Vesna Nedić, Stela Fabijan i Sofija PetrovićVesna Nedić, Stela Fabijan i Sofija PetrovićU ponedjeljak, 6. XI. 2017. godine, u "Oazinom" uredu održan je prvi sastanak projektnog tima za projekt "Nasilje baš nije fer". Na sastanku su bile predstavnice prijavitelja Mirovne grupe Oaza: Vesna Nedić, Jelena Opačić-Matijević (iza fotoaparata) i Stela Fabijan te vanjska suradnica, trenerica – mentorica na projektu Sofija Petrović. Na sastanku je bilo govora o aktivnostima projekta koje će se provoditi, koje su u pripremi te o pripremljenim dokumentima za provedbu tog projekta.

Projekt "Nasilje baš nije fer" "Oazi" je odobren na "Natječaju za prijavu projekata u području izvaninstitucionalnoga odgoja i obrazovanja djece i mladih u školskoj godini 2017./2018.", skupa s projektima još 17 udruga koje se bave prevencijom nasilja među djecom. Financijer je Nacionalna zaklada za razvoj civilnoga društva.

Glavni cilj "Oazinog" projekta je prevencijom nasilja među osnovnoškolskom djecom poticati ih na razvijanje tolerancije, poštivanje ljudskih prava i nenasilno rješavanje sukoba.

Pročitano 505 puta
Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok