MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Petak, 29. 09. 2017.

33. SOZAH u zagrebačkim "Novostima" (5)

Članak na web-portalu 'Novosti'Članak na web-portalu 'Novosti'U zagrebačkom tjedniku "Novosti" broj 928, koji je objavljen 29. IX. 2017. godine, na cijeloj sedmoj stranici dodatka "Kronika", objavljen je članak s naslovom "Međunarodna odgonetka – zagonetka" o 33. Susretu odgonetača i zagonetača Hrvatske, održanom od 22. do 24. rujna (septembra) iste godine u Belom Manastiru. Taj članak, u proširenom obliku i uz brojne ilustracije, objavljen je i na ovoj web-stranici.

Članak iz "Novosti" objavljen je i na web-portalu "Novosti" dva dana ranije, s datumom 27. IX. 2017. I u novinama i na web-portalu kao ilustracija objavljena je grupna fotografija učesnika 33. SOZAH-a, snimljena na Batinskom spomeniku.

Članak s web-portala 'Novosti'Članak s web-portala 'Novosti'

Pročitano 507 puta
Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok