MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Utorak, 11. 12. 2018.

Poziv na promociju Godišnjaka OMH

Kliknite za veći prikazKliknite za veći prikaz

U petak, 14. XII. 2018. godine, s početkom u 18 sati, Ogranak Matice hrvatske (OMH) u Belom Manastiru i Centar za kulturu Grada Belog Manastira predstavit će 14. broj Godišnjaka OMH. Promocija će se održati u Dvorani za produkcije Umjetničke škole Beli Manastir.

Tekstove za 14. broj "Godišnjaka" pisali su: Saša Alilović, Zdenka Baković, Damir Barbarić, Marijana Kuna, Jovan Nedić, Dino Pletikapić, Ana-Marija Posavec, Goran Rem, Adam Sović, Mária Stanková, Ivan N. Svečnjak i Petar Tokić.

Prema najavi, korice ovogodišnjeg broja krasi uradak fotografskog dvojca Romulić i Stojčić, a riječ je o motivu sa starog ormara iz Duboševice (ili kako bi Baranjci rekli – Daljoka). Odabrana fotografija predstavlja spremanje, odnosno čuvanje te promišljanje autorā za neke nove generacije, a različiti šareni i odijeljeni motivi predstavljaju različitost i raznolikost koja metaforički predstavlja samu različitu tematsku usmjerenost radova autorā članaka i njihovog podrijetla.

(Izvor: omhbm.hr)

Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok