MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Srijeda, 25. 10. 2017.

33. SOZAH u "Logu"

'Logo' broj 116'Logo' broj 116Na drugoj (kolornoj) stranici 116. broja "Loga", časopisa za logičke zagonetke, koji nosi datum 25. X. 2017. godine, objavljeni su kratak izvještaj i natjecateljski rezultati s 33. Susreta odgonetača i zagonetača Hrvatske (SOZAH), koji je od 22. do 24. IX. 2017. godine održan u Belom Manastiru, u Hotelu Patria, i kojega je kao tehnički organizator provela Mirovna grupa Oaza.

"Logo" izdaje tvrtka "Pananagram d.o.o.", a uređuje ga jedan od najistaknutijih hrvatskih enigmatičara Valter Kvalić iz Vozilića kod Plomina (Istra), 65-godišnji bivši pomorac, kapetan duge plovidbe, koji se već 20 godina profesionalno bavi enigmatikom (pogledajte i arhivski članak ovdje).

U programu 33. SOZAH-a, uz natjecanje u sastavljanju i odgonetanju klasičnih zagonetaka, bilo je i natjecanje u rješavanje logičkih zagonetaka. Pobijedio je Petar Štambuk iz Splita, a dalje su se plasirali: 2. Zrinka Kokot (Zagreb), 3. Sanda ReićTomaš (Zagreb), 4. Adnan Spahić (Tuzla), 5. Luka Pavičić (Split), 6. Ilija Đurković (Podgorica), 7. Dragiša Cetić (Gacko), 8. Miroslav Sabolčec (Nedelišće), 9. Tunjo Džijan (Vinkovci), 10. Željko Jandragić (Bjelovar) i 11. Radoja Racanović (Gradiška).Članak Valtera KvalićaČlanak Valtera Kvalića

Pročitano 605 puta
Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok