MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Subota, 02. 09. 2017.

Dostava besplatnih toplih obroka (VIII/2017)

Jedan od primatelja toplog obrokaJedan od primatelja toplog obrokaJedan od primatelja toplog obrokaU mjesecu kolovozu 2017. godine nastavljena je dostava besplatnih toplih obroka starijim i nemoćnim osobama iz Belog Manastira i prigradskih naselja. Dostavu besplatnih toplih obroka financira Ministarstvo za demografija, obitelj, mlade i socijalnu politiku i njome su trenutno obuhvaćena 32 "Oazina" korisnika. Većina korisnika su starije, bolesne ili radno nesposobne osobe.

Ta socijalna usluga provodi se u suradnji s Centrom za socijalnu skrb Beli Manastir, koji "Oazi" pomaže savjetima, preporukama i u odabiru korisnika, što nije nimalo lako. Raznovrsni i ukusni obroci svakog radnog dana pripremaju se i distribuiraju iz Bistroa "Kod Kaje", koji radi i okviru osječke Esseker Grupe d.o.o. Na taj je način prošli mjesec dostavljeno 736 obroka, čime je zadovoljna i "Oaza", kao i "Oazini" korisnici.

Dostavu besplatnih toplih obroka financira Ministarstvo za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku kroz "Oazin" trogodišnji program "Pomoć najugroženijim osobama Grada Belog Manastira".

Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti