MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Četvrtak, 04. 05. 2017.

Rad "Oazinog" internet-kluba (III-IV/2017)

Korisnik jedan, ali vrijedanKorisnik jedan, ali vrijedan"Oazin" internet-klub u belomanastirskom Društvenom centru (Ulica J. Antala 3) otvoren je svakog radnog dana od 8 do 20 sati. U četvrtom mjesecu 2017. godine imao je 78 posjetitelja. Mlađi korisnici većinom su na "Fejsu" ili igraju igrice, dok su oni malo stariji na ozbiljnijim stranicama u potrazi za poslom, materijalima za pisanje maturalnog ili diplomskog rada, a neki samo u potrazi za nekom dobrom idejom.

Ima dana kad je Internet-klub pun i traži se stolica više, a ima i dana da je potpuno prazan. Ponekad je zbog toplijeg vremena te djeca radije provode vrijeme na svježem zraku, nego u zatvorenom prostoru. I tako se, iz dana u dan, smjenjuju korisnici u "Oazinom" internet-klubu i korisno provode vrijeme. Za mnoge je to mjesto opuštanja i u pravom smislu riječi "Oaza mira".

Pročitano 342 puta
Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok